Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Nissan με την εντυπωσιακή σχεδίαση και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες ξεκινά την εμπορική του πορεία. Η πρώτη χώρα που άρχισε να δέχεται παραγγελίες είναι αυτή της Ιαπωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ariya προσφέρεται αρχικά στη συλλεκτική έκδοση B6 limited edition με κίνηση στους δύο τροχούς και μπαταρία χωρητικότητας (63 kWh). Αργότερα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου.

Δικίνητο και τετρακίνητο.Όσο για τις τιμές, ξεκινούν από 5 εκατομμύρια γιεν περίπου, μετά από τις ισχύουσες κρατικές επιδοτήσεις, δηλαδή γύρω στα 37.500 ευρώ. Το Ariya B6 limited edition κοστίζει 49.500 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υποψήφιοι αγοραστές στην Ιαπωνία μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους μέσω της πλατφόρμα Shop@Home της Nissan. Στις υπόλοιπες αγορές του κόσμου θα λανσαριστεί σταδιακά, εντός του έτους. 

Υπάρχουν πέντε επιλογές εξωτερικών χρωμάτων με δύο εκδόσεις διχρωμίας (Burgundy με Midnight Black και Shell Blonde με Midnight Black). Το ευρύχωρο εσωτερικό του περιγράφεται από τη μάρκα ως ένα μοντέρνο σαλόνι καφέ. Περιλαμβάνει μια πανοραμική γυάλινη οροφή, τα καθίσματα είναι κατασκευασμένα από απαλό premium δέρμα Nappa, ενώ το αποκλειστικό ηχοσύστημα BOSE Premium με 10 ηχεία παρέχει ποιότητα ήχου όπως ακριβώς σε μια αίθουσα συναυλιών.

Το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης του Nissan Ariya είναι ένα παράδειγμα απρόσκοπτα ενσωματωμένης προηγμένης τεχνολογίας EV. Είτε πρόκειται για κίνηση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς, η ισχύς και οι επιδόσεις του επαναφέρουν τον ενθουσιασμό στην καθημερινή μετακίνηση, προτρέποντας εκείνους που έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση της περιπέτειας, να εξερευνήσουν τον κόσμο μαζί του, ακόμα περισσότερο.

Φυσικά δεν λείπουν οι στάνταρ προηγμένες τεχνολογίες, μεταξύ των οποίων είναι η ημιαυτόνομη οδήγηση ProPILOT 2.0, το αυτόματο παρκάρισμα ProPILOT Remote Park και το πακέτο ασφαλείας 360 μοιρών με τη χαρακτηριστική υπογραφή του Nissan Safety Shield.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πολύ μεγάλη η ζήτηση για το Nissan Ariya

To εντυπωσιακό ηλεκτρικό SUV της Nissan έφθασε στην Ευρώπη

Σε τι χρώματα θα προσφέρεται το ηλεκτρικό Crossover της Nissan;

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης