Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τα αυτοκίνητά της κοστίζουν μια περιουσία. Απευθύνονται σε συγκεκριμένους ανθρώπους και συνήθως οι κάτοχοι χρησιμοποιούν προσωπικό οδηγό (σοφέρ) για τις μετακινήσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Rolls-Royce είναι η μάρκα με το υψηλότερο κύρος στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Κύριες αγορές είναι αυτές της Κίνας και των ΗΠΑ, καθώς εκεί κατοικούν οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου. 

Το 2021, η ιστορική βρετανική φίρμα οδεύει για σπουδαία ρεκόρ. Το πρώτο τρίμηνο του έτους κατέγραψε τα υψηλότερα αποτελέσματα από την ίδρυσή της, παραδίδοντας σε πελάτες ανά την υφήλιο 1.380 οχήματα. Η αύξηση έφθασε το εκπληκτικό 62%.

Η ζήτηση για τα μοντέλα της ξεπερνά κάθε προσδοκία, με τις παραγγελίες να καλύπτουν όλο το έτος. Πιο δημοφιλή είναι η ακριβοθώρητη Ghost και το υπερ-πολυτελές SUV της γκάμας της, η Cullinan.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, οι 20 μονάδες της συλλεκτικής σειράς Phantom Tempus Collection βρίσκονται ήδη στα χέρια των ιδιοκτήτων τους.

Αυτό το εσωτερικό έχει εξατομικευτεί για πολύ εκλεκτούς πελάτες.

Ο Torsten Müller-Ötvös, επικεφαλής της Rolls-Royce Motor, δήλωσε: «Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το 2021. Οι πωλήσεις που σημειώσαμε είναι οι καλύτερες στην ιστορία της μάρκας. Οι παραγγελίες κυμαίνονται σε πολύ υψηλά επίπεδα, ειδικά για τις Ghost και Cullinan, καθώς και για τις ειδικές εκδόσεις. Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ενθουσιασμένοι με την πορεία μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Αντετοκούνμπο αγόρασε το καλύτερο SUV του κόσμου

Το αυτοκίνητο με την προσωπική σουίτα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης