Η εμπορική επιτυχία του Qasqhai φαίνεται πως έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη των ανθρώπων της Nissan, με τον επόμενο στόχο να είναι η κατηγορία των premium crossover.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιαπωνική εταιρεία βάζει πολύ ψηλά τον πήχη, ετοιμάζοντας μια νέα έκδοση που διακρίνεται για τα πολυτελή στοιχεία της. Στη Nissan γνωρίζουν πως είναι δύσκολο να πλησιάσουν από πλευράς ποιότητας τα γερμανικά μοντέλα, ωστόσο επιθυμούν να προσελκύσουν πελάτες από την premium κατηγορία.

Το πολυτελές Qashqai βασίζεται στο πρωτότυπο που είδαμε τον περασμένο Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης. Ακόμα δεν έχει δοθεί η τελική έγκριση για την παραγωγή του αυτοκινήτου, αλλά αυτό θα συμβεί σύντομα. Θα διακρίνεται για τα αποκλειστικά χρώματα, τις δερμάτινες επενδύσεις Nappa, το καπιτονέ φινίρισμα, τα υψηλής ποιότητας διακοσμητικά, τις λεπτομέρειες carbon και φυσικά τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναβαθμισμένη θα είναι και η αισθητική, με τους σχεδιαστές της Nissan Europe να προσθέτουν μεγαλύτερες ζάντες, να ανασχεδιάζουν τη μάσκα, τις ράγες οροφής, ακόμα και τους θόλους των τροχών.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης