Οι μονάδες παραγωγής των αυτοκινητοβιομηχανιών αρχίζουν σιγά σιγά να μπαίνουν σε λειτουργία. Η Volvo ανακοίνωσε ότι το εργοστάσιό της στην περιοχή Torslanda της Σουηδίας άνοιξε τις πύλες του, έστω και με μειωμένη δυναμική.

Από τη Δεύτερα 20 Απριλίου, η σουηδική φίρμα άρχισε να κατασκευάζει εκ νέου αυτοκίνητα, με τον όγκο παραγωγής να προσαρμόζεται ανάλογα με τη ζήτηση, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα άνοιξαν και τα κεντρικά της γραφεία στο Γκέτεμποργκ, με το προσωπικό να επιστρέφει σταδιακά στις θέσεις του.

Η Volvo έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για την επιστροφή στην κανονικότητα, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για την προστασία της υγείας των εργαζομένων στα εργοστάσια, αλλά και για την ασφάλεια του διοικητικού προσωπικού.

Τις επόμενες μέρες θα τεθούν σε λειτουργία το εργοστάσιο κινητήρων στο Skoevde και η μονάδα συναρμολόγησης στο Olofstroem, με την παραγωγή τους να προσαρμόζεται ανάλογα τις ανάγκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εγκαταστάσεις στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ αναμένεται να εκκινήσουν στις 11 Μαΐου, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

«Έχουμε ευθύνη απέναντι στους εργαζομένους και τους προμηθευτές μας για τη σταδιακή επιστροφή μας στην κανονικότητα. Η κατάσταση ομαλοποιείται και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε την κοινωνία, να επανεκκινήσουμε την εταιρεία με απόλυτα ασφαλή τρόπο, προστατεύοντας τόσο την υγεία των ανθρώπων μας όσο και τις δουλειές τους» δήλωσε ο επικεφαλής της Volvo Cars, Hakan Samuelsson.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης