Η δημοφιλής έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας που ξεκινάει σήμερα και τελειώνει στις 16 Οκτωβρίου, γίνεται στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Helexpo, στη Θεσσαλονίκη.Πρόκειται για το BEYOND 4.0, ένα διεθνές ορόσημο για τη βιομηχανία της Ν. Α Ευρώπης και της Μεσογείου.

Έχει σχεδιαστεί για να δώσει απαντήσεις στις ανάγκες της βιομηχανίας και να γίνει σημείο συνάντησης των πιο λαμπρών ταλέντων και προϊόντων του κόσμου. Θα πραγματοποιηθούν πρωτοποριακές ομιλίες και σεμινάρια, αναφορικά με τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με λύσεις για την αυτοματοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρουν, καθώς και για την αύξηση της παραγωγικότητάς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Όμιλος Γιαννίρη, ο οποίος κατέχει κορυφαία θέση στο χώρο της αυτοκίνησης στη Βόρεια Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια, συμμετέχει στο μεγάλο αυτό γεγονός, παρουσιάζοντας προϊόντα της σύγχρονης εξηλεκτρισμένης γκάμας της Peugeot.

Παρόντες στο γεγονός, επίσης, θα είναι η Κεντρική Διεύθυνση Δήμων και Περιφερειών Ελλάδος, καθώς και πληθώρα εταιριών από το χώρο της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης