Οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ αλλά και γενικότερα όσοι αγαπούν τις θαλάσσιες εξορμήσεις,από αύριο 8 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά όλα όσα αφορούν τη νέα γενιά σκαφών αλλά και μηχανών.

Το Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες, που αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και το θαλάσσιο τουρισμό. Απευθύνεται σε αυτούς που ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι η επίσημη κλαδική έκθεση, που συγκεντρώνει όλες τις γνωστές και μεγάλες εταιρείες του χώρου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο  ναυτικό αυτό event παρουσιάζονται όλες οι νέες προτάσεις για το σκάφος,τις μηχανές και τα αξεσουάρ. Είναι μια έκθεση  αποκλειστικά για το σκάφος και τη θάλασσα.

Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι κάθε χρόνο έρχονται και αρκετοί επισκέπτες από το εξωτερικό. Γι αυτό το λόγο οι διοργανωτές έχουν προβλέψει τη μεταφορά των επισκεπτών με πούλμαν από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η στάση πούλμαν είναι  απέναντι από την έξοδο 2 στο επίπεδο των αφίξεων.

Στο Ναυτικό Σαλόνι συμμετέχουν εκθέτες από αρκετές εταιρίες. Ανάμεσα σε αυτές είναι η  Honda Marine. Θα έχει όλη την γκάμα εξωλέμβιων μηχανών της Honda. Η κορυφαία στην κατηγορία της BF2.3 εντυπωσιάζει με την εργονομία της, το σχεδιασμό της και το μειωμένο βάρος της που κάνει εξαιρετικά εύκολη την μεταφορά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τετρακύλινδρες BF100 και BF150 με νέο σύγχρονο αεροδυναμικό design διατίθενται με το σύστημα VTEC της Honda προσφέροντας μέγιστη οικονομία και απόδοση για ασφαλή και άνετα ταξίδια. Οι νέοι V6 κινητήρες των BF175, BF200, BF225 και BF250 έχουν σχεδιαστεί ενσωματώνοντας τεχνολογικά προτερήματα των μηχανών θαλάσσης αλλά και των κινητήρων των αυτοκινήτων Honda.

Διαθέτουν μεγάλη ροπή και προσφέρουν υψηλή τελική ταχύτητα.Επίσης μέσα από το εξαιρετικό κιβώτιο ταχυτήτων που διαθέτουν καταφέρνουν τα βγάζουν πολύ ομαλά την δύναμη τους προσφέροντας άνετα ταξίδια χωρίς κραδασμούς.

Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών συμμετέχει η SUZUKI MARINE. Στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo,  η Nικ. I. Θεοχαράκης Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος των εξωλέμβιων μηχανών SUZUKI MARINE, θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη γκάμα εξωλέμβιων μηχανών της. Μερικές από αυτές κλέβουν την παράσταση, με τις επιδόσεις και την τεχνολογία που διαθέτουν.

Οι εξωλέμβιοι κινητήρες της Suzuki  με τη τεχνολογία leanburn που διαθέτουν, βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την κατανάλωση καυσίμου στις χαμηλές και  μεσαίες στροφές, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται ακόμα πιο μεγάλη εξοικονόμηση καυσίμου, χωρίς μάλιστα να επηρεάζονται οι εκρηκτικές ροπές τους.  

Τις εξωλέμβιες SUZUKI, εισάγει και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα, η ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων και συναφών ειδών, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελληνική αγορά. 

Η έκθεση γίνεται στο ATHENS Metropolitan Expo A.E. και η τιμή εισιτηρίου για την είσοδο στην έκθεση είναι 6€ (ευρώ).Η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν. Η κεντρική είσοδος στην έκθεση  είναι από το Lobby 2. Το ωράριο της έκθεσης είναι τις καθημερινές από  15:00 – 21:00 και για Σάββατο-Κυριακή από τις 10:00 – 21:00.
Η είσοδος στην έκθεση επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης