H νέα Bentley Continental GT Speed είναι το δυνατότερο και ταχύτερο αυτοκίνητο που έχει παραχθεί ποτέ από τη βρετανική φίρμα. Οι επιδόσεις είναι αντίστοιχες ενός super car και το εσωτερικό υπερπολυτελές, χαρίζοντας στον τυχερό ιδιοκτήτη ό,τι επιθυμεί.

Η νέα GT Speed τροφοδοτείται από τον W12 twin-turbo κινητήρα 6.0 λίτρων, με την απόδοση να είναι στους 625 ίππους και τη ροπή στα 800 Nm. Η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς, μέσω αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε 4,2 δευτερόλεπτα, τα 0-160 σε 9΄΄ και την τελική να αγγίζει τα 330 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι στα 14,5 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές ρύπων στα 338 γρ./χλμ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ελαστικά είναι της Pirelli και έχουν διαστάσεις 275/35 ZR21, φέρει ειδικό σύστημα εξάτμισης, πιο σκληρή ανάρτηση και ελατήρια, ενισχυμένο σασί, πτυσσόμενη αεροτομή, ενώ οι δερμάτινες επενδύσεις στην καμπίνα είναι χειροποίητες και ο εξοπλισμός πλήρης.

Οι πρώτες παραδόσεις του αυτοκινήτου θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο, με την τιμή του να ανέρχεται σε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ φωτό της νέας Bentley Continental GT Speed

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης