Ανέσεις business class από την BMW 7 Series

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015, 09:43
Ανέσεις business class από την BMW 7 Series

Το νέο μεγάλο πολυτελές μοντέλο της βαυαρικής φίρμας μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα κατηγορίας limo, προσφέροντας εξαιρετικά επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας.

Η νέα Σειρά 7 ικανοποιεί κάθε ανάγκη και απαίτηση των επιλεκτικών πελατών, διαθέτοντας ακόμα και αποκλειστικά αρώματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί από επαγγελματία του είδους και αναδύονται στην καμπίνα μέσω του συστήματα κλιματισμού.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να διαμορφώσουν το αυτοκίνητο σύμφωνα με τα γούστα τους, μέσω του προγράμματος BMW Individual. Το τμήμα εξατομίκευσης της εταιρείας έδωσε ένα δείγμα για το τι μπορεί να αλλάξει στην καινούργια 7 Series. Στο εξωτερικό αμάξωμα υπάρχει διαθέσιμο το μεταλλικό χρώμα Almandine Brown, οι αποκλειστικές ζάντες 20 ιντσών και φυσικά τα απαραίτητα σήματα.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι περισσότερες, περιλαμβάνοντας δερμάτινες επενδύσεις Merino σε χρώμα Tartufo και επένδυση Alcantara στην οροφή, διακοσμητικά σε piano black φινίρισμα, διαφορετικό χρώμα στις ραφές, ανάγλυφα στα καθίσματα, οθόνες στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων και πλήρες σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για τους πίσω επιβάτες.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


  

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015, 23:29