Έχοντας σε πρώτο πλάνο τα ιδιαίτερα σχεδιαστικά φωτιστικά σώματα, η ιαπωνική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη μία  teaser εικόνα από το νέο Juke, το οποίο θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου.

Η Nissan μας προτείνει να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά, καθώς τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν ακόμη πιο αποκαλυπτικές teaser φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To νέας γενιάς crossover σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από το κέντρο της εταιρείας στο Λονδίνο. Βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B, αυτή δηλαδή που χρησιμοποιεί τόσο το νέο Renault Clio όσο και το Captur.

Η βασική του φιλοσοφία θα παραμείνει ως έχει, με τους ανθρώπους της μάρκας να τονίζουν περαιτέρω τη νεανική σιλουέτα του. Η καμπίνα θα είναι ριζικά αναβαθμισμένη, με βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής, πιο εξατομικευμένα στοιχεία και φυσικά πρωτοποριακές τεχνολογίες, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής.

Όσο για τους κινητήρες, η γκάμα αναμένεται να απαρτίζεται από τον τρικύλινδρο 1.0 turbo βενζινοκινητήρα, τον 1.3 TCe, τον 1.5 diesel και ένα plug-in hybrid σύνολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης