Σε μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές του μεγάλου SUV της γκάμας, τόσο στην απλή έκδοση, όσο και στην κορυφαία SRT, προχώρησε η Jeep.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, το Grand Cherokee αναβαθμίστηκε στην έκδοση Summit, περιλαμβάνοντας δερμάτινες επενδύσεις σε απόχρωση Argentina Tan με μαύρες ραφές και ξύλινη διακόσμηση, φωτιζόμενα μαρσπιέ, ηχομονωτικό laminated παρμπρίζ και τεχνολογία «Αctive Νoise Cancellation» για απάλειψη των θορύβων στην καμπίνα.

Στην έκδοση Summit California Edition τοποθετήθηκαν ζάντες 20 ιντσών με carbon φινίρισμα, καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος και χρωμιωμένες διακοσμήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Grand Cherokee SRT η μεγαλύτερη αλλαγή έρχεται από τον κινητήρα HEMI V8, ο οποίος χάρη στις αναβαθμίσεις των μηχανικών, αποδίδει πλέον 481 ίππων και 645 Nm ροπής. Συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, με τα 0-100 να έρχονται σε 5 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 257 χλμ./ώρα.

Τέλος, στη γκάμα του Grand Cherokee SRT προστέθηκε η έκδοση Red Vapor Special Edition, με ζάντες 20 ιντσών σε απόχρωση μαύρου χωρμίου, γυαλιστερές μαύρες διακοσμήσεις στο αμάξωμα, σκούρο κόκκινο κάλυμμα στο μοτέρ, φωτιζόμενα χειριστήρια στο τιμόνι και επένδυση Radar Red στην καμπίνα.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης