Επιτέλους η Alfa Romeo είναι έτοιμη να τραβήξει το σεντόνι από το πολυαναμενόμενο μοντέλο της και να παρουσιάσει επίσημα τη μπερλίνα που θα της δώσει πίσω τη χαμένη αίγλη.

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου, σε ειδική εκδήλωση στο Τορίνο, η Ιταλική φίρμα θα αποκαλύψει το καινούργιο μεσαίο πολυτελές sedan, το αυτοκίνητο που αντικαθιστά ουσιαστικά την 159. Η νέα Alfa πιθανότατα ονομάζεται Giulia, βασίζεται πάνω σε μια εξελιγμένη πλατφόρμα, χρησιμοποιεί αρκετά εξαρτήματα από την Maserati Ghibli και τροφοδοτείται στην ισχυρότερη εκδοχή της από κινητήρα της Ferrari.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην τελευταία teaser φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, υπάρχει το όνομα iconicalfaromeo, με την εταιρεία να διατηρεί γύρω της ένα πέπλο μυστηρίου. Το μοντέλο καλείται να ανταγωνιστεί τις κορυφαίες γερμανικές προτάσεις (Audi A4, BMW 3 Series και Mercedes C-Class), βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη.

Οι Ιταλοί φαίνεται πως είναι σίγουροι για την επιτυχία, με τον CEO της φίρμας, Harald Wester, να χαρακτηρίζει «ψυχρούς και αποστειρωμένους» τους Γερμανούς ανταγωνιστές, τονίζοντας παράλληλα πως η Giulia ή όπως αλλιώς λέγεται το αυτοκίνητο, έχει την «καλύτερη πισωκίνητη και τετρακίνητη αρχιτεκτονική στην κατηγορία της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης