Το δημοφιλές supermini της γαλλικής φίρμας έρχεται ανανεωμένο στην ευρωπαϊκή αγορά, έχοντας ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση, πλουσιότερο εξοπλισμό και πλήρη γκάμα κινητήρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα εντοπίστηκε να πραγματοποιεί τις τελικές δοκιμές εξέλιξης σε πραγματικές συνθήκες, με τα πλήρως καμουφλαρισμένα τμήματα του αμαξώματος να αποδεικνύουν τις ριζικές αλλαγές που έχουν γίνει σε μάσκα, φώτα και προφυλακτήρες. Αισθητικά, το Clio αντλεί τις σχεδιαστικές του επιρροές από το νέο Megane, υιοθετώντας την ίδια φιλοσοφία κυρίως στο εμπρός μέρος.

Αναβαθμισμένη θα είναι και η καμπίνα, με τους σχεδιαστές της Renault να έχουν προσθέσει νέες επενδύσεις, διακοσμητικά και διακόπτες. Βελτιώσεις αναμένουμε σε επίπεδο εξοπλισμού και στο σύστημα πολυμέσων, με τους χώρους να παραμένουν ως έχουν. Σε επίπεδο μηχανικών τμημάτων δεν περιμένουμε αλλαγές, με τους γνωστούς κινητήρες TCe και dCi να βρίσκονται κάτω από το καπό του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το ανανεωμένο Clio θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο, με το λανσάρισμα να ξεκινά αμέσως μετά.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

         

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης