Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων ASX εκτελεί η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των οχημάτων Mitsubishi στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.

Η ανάκληση αφορά σε 139 οχήματα, κατασκευής μεταξύ 2013-2016. Σύμφωνα με την εταιρεία, ενδέχεται ο άξονας του χειρόφρενου (μοχλικό δαγκάνας) να «κολλήσει» λόγω διάβρωσης ή ο αυτόματος ρυθμιστής της πίσω δαγκάνας να μη λειτουργεί επαρκώς. Κάτι τέτοιο θα είχε ως αποτέλεσμα το χειρόφρενο να μην έχει την ίδια αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια των ελιγμών στάθμευσης (παρκάρισμα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mitsubishi για να γίνει αντικατάσταση των επηρεαζόμενων ανταλλακτικών σύμφωνα με τον κατασκευαστή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 795 με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης