Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Το, προ ημερών, ρεπορτάζ του zougla.gr επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή της η νέα εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Subaru στην Ελλάδα. Σύμφωνα με αυτή η ιαπωνική μάρκα λειτουργεί πλέον υπό το καθεστώς νέας εταιρείας η οποία υπέγραψε συμφωνητικό με τους Ιάπωνες και έτσι αναλαμβάνει την εισαγωγή και διανομή των μοντέλων της μάρκας. Η εταιρεία με την επωνυμία Πλειάδες Motors ανήκει στον όμιλο Agripan. Το όνομα έχει παρθεί από το αστρικό σμήνος, σήμα κατατεθέν της Subaru που έχει να κάνει και με το λογότυπό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα εταιρεία που ήδη έχει ξεκινήσει τις δραστηριότητές της, θέλει να δώσει μεγάλη έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, στο ποιοτικό service αλλά και στις καλές τιμές. Πρόεδρος της εταιρείας είναι ο Γιάννης Χεκιμιάν, αντιπρόεδρος ο Σπύρος Παντελεμονίτης και Γενικός Διευθυντής ο Θεόδωρος Κλούβας που κατείχε αυτή τη θέση και στην προηγούμενη εταιρεία (Subaru Motors Hellas). Χρέη δημοσίων σχέσεων αναλαμβάνει η Μαρία Τσίκλου ενώ το αρχικό σχήμα θα περιλαμβάνει εργαζομένους από την Agripan και όχι (προς το παρόν τουλάχιστον) από την πρώην Subaru Motors Hellas.

Το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στην Πειραιώς 165 ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και το επίσημο δίκτυο της εταιρείας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: H Subaru στα χέρια της εταιρείας Agripan

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώνεται επίσημα η Subaru στην Ελλάδα

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης