Μια ακόμα ανάκληση ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά, αφορά το μοντέλο Kia Sportage, προκειμένου να ελεγχθεί ο προεταντήρας της ζώνης ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα, η ανάκληση αφορά 70 αυτοκίνητα, παραγωγής από 7 Οκτωβρίου 2011 έως 21 Νοεμβρίου 2012. Στα οχήματα αυτά, σε περίπτωση ατυχήματος, μέρος του συμπληρωματικού συστήματος συγκράτησης επιβατών και συγκεκριμένα ο προεντατήρας της ζώνης ασφαλείας οδηγού ενδέχεται να μη λειτουργήσει σωστά λόγω αποκόλλησης του εμβόλου κατά την ενεργοποίησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Kia σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει έλεγχος κι εάν χρειαστεί αντικατάσταση του προεντατήρα ζώνης ασφαλείας οδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την εταιρεία ΑΟΥΤΟΝΤΗΛ Π. & Ρ. ΔΑΒΑΡΗ Α.Β.Ε.Ε. στο τηλέφωνο 210 5507215.

    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης