Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Να μαζεύεις τα λεφτά εδώ και χρόνια για να πάρεις το αυτοκίνητο των ονείρων σου και μόλις φτάνεις στην αντιπροσωπεία να σου ανακοινώνουν πως στο… χαρίζουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιστορία μας έρχεται από την Αμερική, όπου η Kia αποφάσισε να χαρίσει το αυτοκίνητο νούμερο 10.000.000 που πωλήθηκε στη συγκεκριμένη πλευρά του πλανήτη, το οποίο μεταφράζεται σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό Kia EV6

Ναι, η Kia αποφάσισε να κάνει δώρο στη συγκεκριμένη πελάτισσα το λαμπερό νέο EV και να της προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε μια μελλοντική εκδήλωση NBA και στο Kia Forum. Επιπλέον, η εταιρεία κάνει δωρεά 10.000 δολαρίων σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ένωσης Αλτσχάιμερ, του Ερευνητικού Νοσοκομείου Παίδων St. Jude και της Freedom Service Dogs of America για να γιορτάσει την συνεχώς ανοδική πορεία των πωλήσεων.

H Kia έχει πλέον ανέβει επίπεδο στην αγορά της Αμερικής, με το κοινό να εκτιμάει ιδιαίτερα τη νέα γενιά μοντέλων της αυτοκινητοβιομηχανίας από την Κορέα, και σίγουρα κινήσεις σαν τη συγκεκριμένη θα την κάνουν ακόμα πιο αγαπητή στο κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα όπως το Kia EV6, είναι φανερό πως έχουν αλλάξει οι ισορροπίες στην παγκόσμια αγορά, επηρεάζοντας αναλόγως και τις προτιμήσεις του κοινού. Σε μια δύσκολη αγορά όπως η Αμερική, που στηρίζει κυρίως τις εγχώριες εταιρείες, η άνοδος της Kia δείχνει πως οι πολίτες πλέον εκτιμούν ένα καλό αυτοκίνητο, χωρίς να «κολλάνε» σε λεπτομέρειες του παρελθόντος. 

Λίγα λόγια για το μοντέλο

Το αμιγώς ηλεκτρικό Kia EV6 διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις με ιπποδυνάμεις από 170 μέχρι και 325 ίππους, ενώ η αυτονομία του φτάνει μέχρι και 510 χλμ. ανάλογα με την μπαταρία που έχει επιλεγεί. Μάλιστα στην κορυφαία έκδοση GT ξεχωρίζει και για τις εντυπωσιακές επιδόσεις του, καθώς με 585 άλογα και 740 Nm ροπής καταφέρνει το 0-100 σε 3,5 δευτ., ενώ η τελική του αγγίζει τα 260 χλμ./ώρα. Φυσικά, εξοπλίζεται με όλα τα συστήματα ασφάλειας αλλά και αυτόνομης οδήγησης, δείχνοντας τα άλματα που έχει κάνει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια. Η παρουσία της στην αγορά της Αμερικής μετράει ήδη τρεις δεκαετίες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης