Του Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδη
Φωτογραφίες: Γιώργος Καραγιωργάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ίδρυμα εικαστικών τεχνών και μουσικής του Βασίλη Θεοχαράκη πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη παρουσίαση της νέας εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Renault και Dacia. Η νέα εταιρεία που φέρει την ονομασία TEOREN, γράμματα ππου προέρχονται από τα αρχικά Θεοχαράκης και Renault αντιπροσωπεύει πλέον τις δύο μάρκες και στοχεύει να κερδίσει το μερίδιο που της αναλογεί  στην χώρα μας.

Ο Βασίλης Θεοχαράκης τόνισε ότι είναι ευκαιρία η κίνηση toy να αποκτήσει τις Renault και Dacia

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ευκαιρία η νέα εταιρεία
Όπως έγινε γνωστό σημαντικό κομμάτι στο οποίο θα δώσουν έμφαση οι άνθρωποι της νέας εταιρείας είναι η πώληση αλλά και το after sales, για κάτι άλλωστε που φημίζεται ο όμιλος του Βασίλης Θεοχαράκη. Μιλώντας για τις μάρκες Renault και Peugeot (η Peugeot θα αντιπροσωπεύεται από τον όμιλο μέχρι τα τέλη του έτους ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Βασίλης Θεοχαράκης τόνισε: «Είναι δύο εταιρείες που αλληλοσκοτώνονται. Τώρα που δεν θα έχω την Peugeot ήταν ελεύθερος ο δρόμος για να πάρω τη Renault. Είναι σημαντική για εμάς η ανάθεση αυτή. Σε μία δύσκολη περίοδο πρέπει να αρπάζουμε τις ευκαιρίες. Σκοπός είναι να βάλουμε αυτές τις δύο μάρκες στη συνείδηση του καταναλωτή και να πείσουμε το αγοραστικό ότι είναι έτοιμες να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Είμαι βεβαίως ότι θα τα καταφέρουμε».

Σημαντική μέρα
Στην ομιλία της η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Ντένι Θεοχαράκη τόνισεΗ Ντένι Θεοχαράκη χαρακτηριστικά: «Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα για εμάς. Μεγάλη χαρά για να εγκαινιάσουμε τη νέα ισχυρή συνεργασία Renault – Θεοχαράκη που επίσημα πλέον αντιπροσωπεύει τις μάρκες Renault – Dacia. Πρόκειται για έναν παγκόσμιο κολοσσό (σ.σ. η Renault) που στρατηγικά στοχεύει και το πετυχαίνει να βρίσκεται σταθερά και για πολλά χρόνια στην κορυφή. Κεντρικοί άξονες της Renault είναι η εφαρμογή καινοτόμων πλάνων με γνώμονα τις υψηλές απαιτήσεις και απιατήσεις του αγοραστικού κοινού».

Ανταγωνιστικές τιμές
O Γιάννης ΙακωβίδηςΑπό την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Ιακωβίδης αναφέρθηκε στα μοντέλα που υπάρχουν αλλά και σε αυτά που θα έρθουν ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι σκοπός της εταιρείας είναι να γεμίσει με… Renault τους ελληνικούς δρόμους. «Έχουμε μία από τις πιο δυνατές και αποτελεσματικές ομάδες. Θα ακολουθήσουμε ανταγωνιστική πολιτική τιμών…. Οι στόχοι μας όμως δεν εξαρτώνται με την πώληση. Επιθυμούμε η αγορά να αποτελέσει για το νέο μας πελάτη την αρχή μιας θετικής εμπειρίας μετά την πώληση. Επιθυμούμε να απολαμβάνει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ανταγωνιστικές τιμές».

Στο δια ταύτα η νέα εταιρεία ετοιμάζει δυνατό… μπάσιμο στην ελληνική αγορά από τον Σεπτέμβριο και αυτό διότι την βοηθά το προϊόν (όμορφα αυτοκίνητα, μικροί κινητήρες) και φυσικά το όνομα της οικογένειας Θεοχαράκη που δραστηριοποιείται στο χώρο 89 χρόνια…

 

Διαβάστε επίσης: Οριστικά Renault και Dacia στην οικ. Βασίλη Θεοχαράκη

 

Πολύς κόσμος βρέθηκε στην παρουσίαση της νέας εισαγωγικής εταορείας των Renault και Dacia

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης