Παρότι η παραγωγή της Zonda ήταν προγραμματισμένη να διακοπεί από το 2013, η ιταλική φίρμα συνεχίζει να κατασκευάζει ειδικές εκδόσεις, καθώς οι παραγγελίες από τους εκλεκτούς πελάτες δεν λένε να σταματήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνο το 2017, η Pagani εισήγαγε τις Zonda Fantasma Evo, Riviera και HP Barchetta. Πλέον, ήρθε η ώρα για το τέταρτο μέλος της χρονιάς. Δεν γνωρίζουμε πως θα ονομαστεί, ωστόσο ξέρουμε ότι θα παραδοθεί στον πάμπλουτο ιδιοκτήτη την άνοιξη του 2018.

Το αυτοκίνητο υιοθετεί στοιχεία από τις Cinque Roadster και Tricolore, είναι βαμμένο σε μπλε carbon σώμα και φέρει χρυσαφί λεπτομέρειες. Την ίδια απόχρωση έχουν οι ζάντες, ενώ δεν λείπουν οι διακοσμητικές λωρίδες στα χρώματα της ιταλικής σημαίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα το σώμα του hypercar είναι από ανθρακονήματα, με το εσωτερικό να περιλαμβάνει δερμάτινες επενδύσεις σε συνδυασμό μπλε και λευκού, ξύλινα διακοσμητικά σε τιμόνι, μοχλό ταχυτήτων και χειρόφρενο, carbon επιφάνειες και αλουμίνιο.

Για την κίνηση φροντίζει ο πανίσχυρος AMG V12 κινητήρας απόδοσης 670 ίππων και 780 Nm ροπής, προσφέροντας εκπληκτικές επιδόσεις.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης