Διαθέσιμες προς παραγγελία είναι και στην Ελλάδα οι νέες εκδόσεις των Fiesta και Focus με τα διακριτικά ST-Line, εμπνευσμένες από τα μοντέλα Ford Performance.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα καινούργια Fiesta ST-Line και Focus ST Line απευθύνονται σε αυτούς που επιζητούν την σπορ εμφάνιση και τους αποδοτικούς κινητήρες. Προσφέρονται σε τρίθυρα και πεντάθυρα αμαξώματα, έχοντας ανασχεδιασμένη εμπρός μάσκα, προβολείς ομίχλης με σκούρα πλαίσια, σπόιλερ, μεγαλύτερη πίσω πτέρυγα, διαχύτη, σκούρο φινίρισμα περιμετρικά των πλευρικών παραθύρων, πλαϊνά μαρσπιέ και τα λογότυπα ST-Line στα εμπρός φτερά.

Επίσης, εξοπλίζονται με αποκλειστικές ζάντες 16 ιντσών για το Fiesta ST-Line και 17΄΄ για το Focus ST-Line, αμφότερες σε χρώμα Rock Metallic Grey, σπορ καθίσματα με κόκκινες ραφές, δερμάτινο τιμόνι με γκρι ραφές, μοχλό ταχυτήτων σε στυλ ST, σκούρα οροφή και εσωτερικά καλύμματα μαρσπιέ με τα λογότυπα ST-Line.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανάρτηση είναι πιο σκληρή και χαμηλή κατά 10 χλστ., ενώ κάτω από το καπό υπάρχει ο 1.0 EcoBoost κινητήρας, απόδοσης 100, 125 και 140 ίππων. Το Fiesta ST-Line είναι διαθέσιμο και με τον 1.5 TDCi  95 ίππων, ενώ το Focus ST-Line με τον 1.5 EcoBoost των 150 ή 182 ίππων και τον 1.5 TDCi των 120 και 150 ίππων.  

Ανάλογα την έκδοση, οι κινητήρες συνδυάζονται με πεντάρι ή εξάρι μηχανικό κιβώτιο, εξατάχυτο αυτόματο ή το αυτόματο διπλού συμπλέκτη PowerShift με χειριστήρια αλλαγών σχέσεων στο τιμόνι (paddles).    

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις των Fiesta και Focus


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

    

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης