Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Lamborghini Huracan Sterrato θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια της έκθεσης Art Basel στο Μαϊάμι της Φλόριντα, στις 30 Νοεμβρίου. Αυτό το βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε, είναι η πιο πρόσφατη απόδειξη ότι η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να δείξει το εξωτερικό αμάξωμα χωρίς κανένα καμουφλάζ, στον πραγματικό κόσμο και όχι μόνο σε στουντιακές φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο εμφανίζεται η Lamborghini Sterrato έχοντας ράγες οροφής αλλά και αρκετά αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Το παρών δίνουν αρκετά επιπλέον φώτα (όπως αρμόζει σε κάθε off road όχημα) αλλά και η πλαστική επένδυση στους θόλους των τροχών που προσθέτουν μεγαλύτερη προστασία από πέτρες αλλά και πιο περιπετειώδη χαρακτήρα.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επανασχεδιασμένες πλευρικές εισαγωγές αέρα είναι επίσης στο μενού του supercar, όπως είναι και οι αναδιαμορφωμένοι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω. Υποθέτουμε πως το σύνολο θα διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης αλλά και πιο σκληρή ανάρτηση.

 

Η Lamborghini Sterrato θα είναι το τελευταίο μοντέλο στην ιστορία της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας που θα κινείται με θερμικό κινητήρα και μάλιστα τον ατμοσφαιρικό V10. Από το νέο έτος, οτιδήποτε περάσει τη γραμμή παραγωγής θα διαθέτει ως ένα βαθμό ηλεκτρική υποβοήθηση μέχρι τον σταδιακό πλήρη εξηλεκτρισμό της μάρκας στο τέλος της δεκαετίας.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης