Του Λουκά Παπαλάμπρου

Το νέας γενιάς compact 4X4 της ιαπωνικής φίρμας προκάλεσε ενθουσιασμό από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε, με τη ζήτηση να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούργιο Jimny διακρίνεται για τη βελτιωμένη ποιότητα κατασκευής, την αναβαθμισμένη ποιότητα κύλισης και τις εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες. Η εμφάνισή του είναι άκρως ελκυστική, ωστόσο, αν επιθυμείτε κάτι πιο ιδιαίτερο, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην Wald International.

Ο βελτιωτικός οίκος ανέλαβε την τροποποίηση του Jimny, με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει. Η πρόταση του οίκου ονομάζεται «Black Bison Edition», αναδεικνύοντας τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέρει δυναμικό bodykit το οποίο περιλαμβάνει εισαγωγές αέρα στο καπό, νέα μάσκα, προβολείς LED στην οροφή, νέους προφυλακτήρες, νέα φώτα, φαρδύτερους θόλους, πίσω πτέρυγα και επιπλέον προστατευτικά.

Η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος έχει αυξηθεί σημαντικά χάρη στη νέα ανάρτηση, με τα off road ελαστικά να κλέβουν την παράσταση. Κάτω από το καπό παραμένει ο βενζινοκινητήρας 1.5 λίτρου. Φυσικά, δεν λείπει το σύστημα τετρακίνησης Allgrip Pro AWD με τις λειτουργίες 2H (2WD-high gear), 4H (4WD-high gear) και 4L (4WD-low gear).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης