Τα τελευταία χρόνια, τα διπλοκάμπινα Pick up οχήματα έχουν γνωρίσει τεράστια άνθηση στην ελληνική αγορά, που θεωρείται από πολλές εταιρείες ο παράδεισος για να σημειώσουν μεγάλο αριθμό ταξινομήσεων. Αυτοκίνητα όπως Nissan Navara, Toyota Hilux, Ford Ranger, Mazda BT-50, Isuzu D-Max, Mitsubishi L200 και πρόσφατα το VW Amarock έχουν φανατικούς οπαδούς και ιδίως εκδόσεις όπως είναι οι διπλοκάμπινες που δεν είναι και τόσο χρηστικές για έναν… αγρότη. Σε κάθε περίπτωση τα οχήματα αυτά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε σχέση με τα επιβατικά, μια και η ποιότητά τους έχει ανέβει πάρα πολύ ψηλά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Στα τέλη Φεβρουαρίου, η οικογένεια» των Pick up θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο με την έλευση της νέας γενιάς του Fiat Strada που αναμένεται να κλέψει την παράσταση. Το συγκεκριμένο θα είναι διαθέσιμο με μονή, μακριά και διπλή καμπίνα, ενώ θα είναι διαθέσιμη και η έκδοση «Adventure» που σίγουρα θα λατρέψουν όσοι αναζητούν το κάτι διαφορετικό. Το ιταλικό μοντέλο θα είναι εφοδιασμένο με κινητήρες diesel 1.3 και 1.6 λίτρων, γεγονός που θα «ρίχνει» την κατανάλωση κοντά στα 6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, στοιχείο που σίγουρα ενδιαφέρει τον επαγγελματία οδηγό και μάλιστα στις μέρες μας. Το νέο Strada, αν και 4×2, θα φέρει μπλοκέ διαφορικό, γεγονός που θα επιτρέπει την κυκλοφορία του ακόμα και σε δύσβατα σημεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξιοσημείωτα είναι τα διαστήματα service που θα γίνονται κάθε 35.000 χιλιόμετρα αλλά και η εργοστασιακή εγγύηση που θα έχει ισχύ 5 χρόνια. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε και σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, ότι η τιμή του νέου Strada θα κυμαίνεται κοντά στα 17.000 ευρώ.

Πατήστε στην παρακάτω εικόνα για να δείτε αναλυτικά τις εκδόσεις του Fiat Strada

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε για να δείτε φωτογραφίες από τη νέα γενιά Strada

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης