Μέσω μίας ψηφιακής πλατφόρμας, η Kosmocar, επίσημος εισαγωγέας των μαρκών Audi, Volkswagen και Skoda, προσφέρει τη δυνατότητα στους υποψηφίους αγοραστές να αποκτήσουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν χωρίς να μεταβούν σε κάποιον αντιπρόσωπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα Mycarnow@Kosmocar αναπτύχθηκε στα πρότυπα αντίστοιχων μεθόδων online πωλήσεων αυτοκινήτων του εξωτερικού. Λειτουργεί σε συνεργασία με το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar, με στόχο να προσφέρει μία ολοκληρωμένη -και στο ψηφιακό πλέον επίπεδο- εμπειρία στον πελάτη των Volkswagen, Audi, Skoda.

Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα της εξ αποστάσεως αγοράς αγαθών, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα σε υποψηφίους αγοραστές που βρίσκονται σε γεωγραφικές περιοχές που δεν υπάρχει Εξουσιοδοτημένος Έμπορος των μαρκών της Kosmocar, να βρουν το μοντέλο που επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή, ο ενδιαφερόμενος μέσα από το Mycarnow@Kosmocar επωφελείται από προνομιακές τιμές και ειδική χρηματοδότηση, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα καταβολής της πρώτης δόσης έξι μήνες μετά την αγορά του αυτοκινήτου. Πρόκειται για τους ίδιους προνομιακούς όρους που ισχύουν άμεσα και για τους επόμενους δύο μήνες και για όσους πελάτες επισκεφθούν το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Kosmocar σε όλη την Ελλάδα.

Η ειδικά διαμορφωμένη ενότητα είναι ξεχωριστή για κάθε μάρκα της Kosmocar. Στις ιστοσελίδες κάθε εταιρείας παρουσιάζονται τα διαθέσιμα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως ο εξοπλισμός, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η τιμή, το όφελος πελάτη και η επιλογή για αγορά μετρητοίς ή μέσω χρηματοδότησης.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο πελάτης επιλέγει τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο που θα αναλάβει την παράδοση του αυτοκινήτου.

To Mycarnow@Kosmocar βρίσκεται ήδη σε λειτουργία και είναι προσβάσιμο από τα παρακάτω links:
https://mycarnow.kosmocar.gr/vw
https://mycarnow.kosmocar.gr/audi
https://mycarnow.kosmocar.gr/skoda
https://www.kosmocar.gr

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης