Την πιο σπορτίφ έκδοση του μικρότερου μοντέλου της γκάμας της, που είδαμε για πρώτη φορά στην έκθεση της Γενεύης, λανσάρει στην ελληνική αγορά η Alfa Romeo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα MiTo Racer συνδυάζει την ιταλική κομψότητα, με το μοντέρνο στιλ, διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και ορισμένες στιλιστικές λεπτομέρειες που ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.Το εξωτερικό αμάξωμα διακρίνεται για το φινίρισμα σε «satin-chrome» στις χειρολαβές και στα πλαίσια των φωτιστικών σωμάτων, την χρωμιωμένη γραμμή στα παράθυρα, τα  καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών σε καφέ χρώμα, τον πίσω σπορ προφυλακτήρα, το επιπλέον spoiler, τη χρωμιωμένη εξάτμιση και τις νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Η ίδια φιλοσοφία ακολουθείται και στην καμπίνα, με το μαύρο ταμπλό από μαλακό πλαστικό να συνδυάζεται αρμονικά με τα καθίσματα σε καφέ απόχρωση και το λογότυπο της φίρμας στα προσκέφαλα. Δερμάτινη επένδυση με καφέ ραφές υπάρχει επίσης στο σπορ τιμόνι, τον επιλογέα των ταχυτήτων και το χειρόφρενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον εξοπλισμό, περιλαμβάνονται τα συστήματα VDC/ASR/MSR/Hill Holder, 7 αερόσακοι, κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες, προβολείς ομίχλης, σύστημα U-Connect 5” με χειριστήρια στο τιμόνι και σύστημα Start & Stop.

Η MiTo Racer προσφέρεται στην πιο προσιτή έκδοσή της με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.4 λτ. των 78 ίππων. Ακολουθεί ο 1.4 MultiAir των 140 ίππων με το αυτόματο κιβώτιο Alfa TCT, ενώ υπάρχει και ο diesel 1.3 JTDM-2 των 85 ίππων. Όσο για την τιμή, ξεκινά από 15.280 ευρώ με το όφελος της απόσυρσης και την προσφορά της εταιρείας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης