Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Πρόκειται για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Έπειτα από χρόνια απουσίας από τις παγκόσμιες αγορές, ο όμιλος Stellantis αποφάσισε να βάλει εκ νέου στο παιχνίδι την ιστορική ιταλική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αναγέννηση της Lancia δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Η Stellantis όμως έχει το σχέδιο για να μπορέσει να επαναφέρει την μάρκα στις επιτυχίες. Ο άνθρωπος που θα αναλάβει να ηγηθεί της πορείας είναι Η Lancia θα δραστηριοποιηθεί σε όλη την Ευρώπηο Jean-Pierre Ploué.

Ο Γάλλος, επικεφαλής σχεδίασης του ομίλου Stellantis, θα επιβλέπει ο ίδιος προσωπικά το τμήμα σχεδίασης της Lancia στο Centro Stile στο Τορίνο. Όπως υποστήριξε, η αναγέννηση αυτής της μάρκας είναι μια πρόκληση που προκαλεί πραγματικό ενθουσιασμό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρόκειται για ένα ιστορικό brand με τεράστια δυναμική, που θα ανακτήσει την ιστορική του θέση στην Ευρώπη», δήλωσε ο κύριος Ploué.

Η Lancia με ιστορία που πλησιάζει τα 115 χρόνια, αποτελεί μια φίρμα ορόσημο για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Ιδρύθηκε στο Τορίνο το 1906 από τον ιδιοφυή οδηγό αγώνων και μηχανικό, Vincenzo Lancia δημιουργώντας έναν πραγματικό μύθο γύρω από το όνομα της, χάρη στις μεγάλες επιτυχίες της στους αγώνες, αλλά και τα μοντέλα παραγωγής που ξεχώριζαν για το στυλ, την καινοτομία και τη μηχανολογική τους αρτιότητα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η μεγάλη επιστροφή της Lancia

Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από αυτήν την Lancia 037;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης