Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, 8 στους 10 οδηγούς φιλοδοξούν να αποκτήσουν κάποια στιγμή ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. Ωστόσο, οι μισοί από αυτούς προβληματίζονται για την αυτονομία και την κατάργηση των στάσεων για ανεφοδιασμό στα πρατήρια υγρών καυσίμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το νέο SUV της Ford, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη Mustang και αναμένεται να λανσαριστεί το 2020, οι οδηγοί δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις αποστάσεις. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το όχημα θα έχει αυτονομία 600 χιλιομέτρων, αριθμός εντυπωσιακός για EV παραγωγής.

Παράλληλα, η «μπλε οβάλ» φίρμα δημιούργησε μία εφαρμογή στη σελίδα https://www.ford.gr/shop/explore/hybrid-electric/all-electric που επιτρέπει στους χρήστες να καταχωρούν τις συνήθεις καθημερινές διαδρομές τους και να βλέπουν πόσα χιλιόμετρα θα μπορούν να διανύουν ανάμεσα σε δύο φορτίσεις, με εκτιμώμενη αυτονομία τα 600 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδικτυακή αυτή εφαρμογή εντάσσεται στην εκστρατεία της Ford για την εκπαίδευση των καταναλωτών σε θέματα που αφορούν τα ήπια υβριδικά, υβριδικά, plug-in hybrid και αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης