Το πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό αξεσουάρ δημιούργησε η Lanmodo, προσφέροντας στους οδηγούς ένα πρωτοποριακό προϊόν για την προστασία των οχημάτων.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια τέντα η οποία τοποθετείται εύκολα για γρήγορα σε οποιονδήποτε τύπο αυτοκινήτου. Ουσιαστικά είναι μια μεγάλη ομπρέλα υψηλής αντοχής όπως αναφέρει η start-up εταιρία, που προστατεύει το αμάξωμα από τα καιρικά φαινόμενα και τις ακτίνες του ήλιου. Δένεται με ιμάντες από τις χειρολαβές και διαθέτει βεντούζες για να στερεώνεται με ασφάλεια στην οροφή.

Επίσης, μπορεί να μετατραπεί σε αντίσκηνο για κάμπινγκ ή σε ομπρέλα παραλίας, φέροντας όλα τα εξαρτήματα. Δεν επηρεάζεται από τους δυνατούς ανέμους, ούτε από πέτρες χάρη στα ανθεκτικά υλικά κατασκευής. Ανοίγει και κλείνει με τηλεχειρισμό και προσφέρεται σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη Lanmodo, το σετ τέντας περιλαμβάνει δύο φορτιστές και ένα τηλεκοντρόλ. Αυτή την περίοδο διατίθεται προς πώληση στην τιμή των 292 δολαρίων. Εφόσον ενδιαφερθούν αρκετοί πελάτες και συγκεντρωθεί το ποσό των 30.000 δολαρίων από τις πωλήσεις, το προϊόν θα περάσει κανονικά στην παραγωγή από τον Ιούλιο, με το κόστος αγοράς να ανεβαίνει στα 399 δολάρια.  


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης