Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Στο πλαίσιο της συνεχούς, μακροπρόθεσμης δέσμευσή της, ως προς την  αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προκλήσεων, για έναν πιο βιώσιμο πλανήτη, η Nissan συνεργάζεται με το ίδρυμα Arbor Day, βάζοντας τις ρίζες για έναν πιο πράσινο μέλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά θα φυτευτούν 20.000 δέντρα μέσα στο 2021 σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης. Στο πρόγραμμα αναδάσωσης έχουν επιλεγεί σημεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες.

Από το σχεδιασμό συγκράτησης των πλημμυρών για τη διάσωση μιας παιδικής χαράς λίγο έξω από το Λονδίνο, έως την ανασύσταση δασικών εκτάσεων που επηρεάζονται άσχημα από το φλοιοφάγο μαύρο σκαθάρι, στα περίχωρα του Παρισιού. Κάθε αστική τοποθεσία προσπαθεί να εξυπηρετήσει μια μεγαλύτερη κοινωνική ανάγκη για να διασφαλίσει ότι τα τοπικά περιβάλλοντα είναι το καλύτερο μέρος για να ζουν όλοι.

Η φιλοδοξία της ιαπωνικής μάρκας θα επεκταθεί στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του προγράμματος «Nissan Green» και στη συνεχιζόμενη εργασία της εταιρείας για την ελαχιστοποίηση του αποτυπώματος άνθρακα των προϊόντων και των δραστηριοτήτων της, με στόχο την ουδετερότητα του άνθρακα έως το 2050.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το «Arbor Day Foundation», είναι ο μεγαλύτερος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, αφοσιωμένος  στη φύτευση δέντρων. Με πάνω από 1 εκατομμύριο μέλη παγκοσμίως, αλλά και με τη βοήθεια συνεργατών, το ίδρυμα έχει φυτέψει περισσότερα από 400 εκατομμύρια δέντρα παγκοσμίως, τα τελευταία 50 χρόνια.

 

Στις 18 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα του νέου Nissan Qashqai

Με κιβώτιο 9 σχέσεων και 8 θέσεις το μεγάλο SUV της Nissan

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης