Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Βρίσκονται πάντοτε εκεί. Εξαντλημένοι από την υπερπροσπάθεια, καταβεβλημένοι από το άγχος, αλλά όρθιοι. Είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης. Ρισκάρουν τις ζωές τους για να σώσουν όλους εκείνους που νοσούν από τον νέο κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν επιστρέφουν για λίγο σπίτι, παραμένουν σε καραντίνα. Έχουν να αγκαλιάσουν τις οικογένειές τους μέρες, βλέπουν τα παιδιά τους από απόσταση. Τότε γονατίζουν. Έπειτα από λίγα λεπτά όμως, στέκονται πάλι στα πόδια τους. Το καθήκον τούς καλεί.

Στις ατελείωτες βάρδιες τους κλαίνε από θυμό και στεναχώρια, καθώς είναι αναγκασμένοι να επιλέξουν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.

Αυτοί είναι οι σύγχρονοι ήρωες. Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό, οι οδηγοί στα ασθενοφόρα. Δίπλα τους, αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, καθαρίστριες, μαγείρισσες και τεχνικοί που απασχολούνται στα νοσοκομεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα συναισθήματα όλων μας γι’ αυτούς τους ανθρώπους είναι πολύ έντονα. Τους ευγνωμονούμε, τους σεβόμαστε και τους εκτιμούμε για την ανιδιοτελή δέσμευσή τους για τη σωστή ιατρική περίθαλψη και τη φροντίδα όλων όσων έχουν ανάγκη.

Το βίντεο που έφτιαξε η Volkswagen για να ευχαριστήσει όλους αυτούς είναι πραγματικά συγκινητικό.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης