Στη δημιουργία μιας ειδικής έκδοσης του δημοφιλούς crossover μοντέλου, η οποία διακρίνεται για τις υψηλές εκτός δρόμου δυνατότητες, προχώρησε η βρετανική φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Countryman Powered by X-raid έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την ομάδα που δημιούργησε το αγωνιστικό όχημα για το Ράλι Ντακάρ. Συνδυάζει τη δυναμική οδική συμπεριφορά με την ευελιξία και την ξεχωριστή εμφάνιση.

Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, οι ανθεκτικές ζάντες και τα ελαστικά με ψηλότερα πλαϊνά τμήματα προετοιμάζουν το όχημα για οδήγηση υψηλών προκλήσεων στο χώμα. Η αναβάθμιση φέρει την υπογραφή της X-raid Team που εδρεύει στο Trebur, Hesse.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξοπλίζεται με ένα αποκλειστικό πακέτο για απαιτητικές εδαφικές συνθήκες, ενώ επεμβάσεις έχουν γίνει σε πλαίσιο και αμάξωμα. Είναι άριστα προετοιμασμένο για τις προκλήσεις της off-road οδήγησης, ενώ, εκτός από αυξημένο ύψος, έχει βελτιωμένο βάθος και γωνία ράμπας.

Οι ζάντες που εξελίχθηκαν ειδικά για αγώνες ράλι παρέχουν αποτελεσματική προστασία από ζημιές. Ο ανθεκτικός δακτύλιος στη στεφάνη διασφαλίζει ότι δεν χρειάζεται η αντικατάσταση ολόκληρης της ζάντας εάν υποστεί ζημιά από χτύπημα σε πέτρα. Επίσης αποτελεί ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό οπτικό στοιχείο και καλύπτει τα πλαϊνά τμήματα του ελαστικού.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης