Στα τέλη του περασμένου μήνα, η βρετανική μάρκα γιόρτασε την παραγωγή 2 εκατομμυρίων μονάδων του Defender, δημιουργώντας μια συλλεκτική έκδοση.

Κάλεσε λοιπόν στο φημισμένο εργοστάσιο της στο Solihull, ορισμένους διάσημους φίλους και πελάτες, παλιά στελέχη της εταιρείας, εκπροσώπους του Ερυθρού Σταυρού και τους γιους των ιδρυτών της φίρμας, Maurice και Spencer Wilks, ώστε να λάβουν μέρος στην συναρμολόγηση του Defender με αριθμό παραγωγής 2.000.000.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ειδική αυτή έκδοση του off-road μοντέλου, φέρει την πινακίδα «S90 HUE» ως φόρο τιμής στο πρώτο Land Rover προ-παραγωγής, ένα χάρτη από το Red Wharf Bay στα καθίσματα, ειδικά γραφικά σε σήματα σε διάφορα τμήματα του εξωτερικού και εσωτερικού αμαξώματος, καθώς και μια αλουμινένια πλακέτα με τις υπογραφές όλων αυτών που εργάστηκαν για την κατασκευή τhs.

Το συλλεκτικό Defender θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood (25-28 Ιουνίου) και στα τέλη του έτους θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Bonhams, με τα έσοδα να πηγαίνουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης