Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του καινούργιου μεγάλου SUV που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στην έκθεση της Σεούλ, έδωσε στη δημοσιότητα η SsangYong.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έχουν αναφέρει οι Κορεάτες, το Rexton αντλεί σχεδιαστική έμπνευση από το αυθεντικό σημείο αναφοράς της παγκόσμιας αρχιτεκτονικής, τον Παρθενώνα. Ενσωματώνει το στιβαρό και δυναμικό προφίλ ενός αυθεντικού SUV, ενώ προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και οδηγική απόλαυση.

Είναι το πρώτο μοντέλο παγκοσμίως που βασίζεται στο πλαίσιο τεχνολογίας Quad-Frame, κάνοντας χρήση του ατσαλιού υπερ-υψηλής αντοχής (giga-steel) 1,5 Gpa. Σύμφωνα με την εταιρεία, διακρίνεται για την ισόποση κατανομή βάρους στους δύο άξονες, τις εξαιρετικές επιδόσεις εκτός δρόμου, την κορυφαία ελκτική ικανότητα, την άψογη συμπεριφορά σε όλες τις συνθήκες και τον περιορισμένο δείκτη NVH (Noise, Vibrations, Harshness).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μήκος του αμαξώματος είναι στα 4.850 χλστ., το πλάτος 1.920 χλστ. και το ύψος 1.800 χλστ., με το μεταξόνιο να αγγίζει τα 2.865 χλστ. Χάρη στις μεγάλες διαστάσεις, προσφέρει εξαιρετικούς χώρους στο εσωτερικό, με τις επιφάνειες στην καμπίνα να είναι επενδυμένες με δέρμα υψηλής ποιότητας. Από πλευράς εξοπλισμού, συναντάμε σύστημα πολυμέσων με οθόνη 9,2 ιντσών, σύστημα πλοήγησης, 3D Around View Monitoring, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και πίσω, 9 αερόσακους και όλα τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τους κινητήρες θα δοθούν τις επόμενες μέρες. Οι πωλήσεις του νέου Rexton αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης