To νέο μικρομεσαίο μοντέλο, το οποίο ανήκει στην πιο δημοφιλή κατηγορία της αγοράς, αυτή των πεντάθυρων hatchback και θα λανσαριστεί στην Ελλάδα, το φθινόπωρο, αποκάλυψε και επίσημα η Nissan.

Ονομάζεται Pulsar και ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με τα Note, Qashqai και X-Trail, συνδυάζοντας την ποιότητα, τη μοντέρνα εμφάνιση, τους μεγάλους χώρους και τις τεχνολογίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει μήκος 4.29 μέτρα, με τις έντονες γωνίες και τις δυναμικές γραμμές του αμαξώματος, να αναδεικνύουν το σπορ και κομψό προφίλ του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας υλικά, με την εταιρεία να αναφέρει ότι πρόκειται για το πιο ευρύχωρο μοντέλο στην κατηγορία, για τους πίσω επιβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος, περιλαμβάνοντας όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και άνεσης, όπως το σύστημα πολυμέσων «Nissan Connect», τα συστήματα «Forward Emergency», «Moving Object Detection», «Lane Departure Warning» και «Blind Spot Warning».

Μια ακόμη προηγμένη τεχνολογία που έχει ενσωματωθεί στο σχεδιασμό του Pulsar είναι οι προβολείς LED που είδαμε στο Qashqai. Τα φώτα παράγουν ένα ευκρινές, λευκό φως και καταναλώνουν κατά 50% λιγότερη ενέργεια από τους συμβατικούς λαμπτήρες.

Κάτω από το καπό βρίσκονται δύο κινητήρες, ο 1.2 DIG-T των 115 ίππων και ο 1.5 dCi με τους 110 ίππους. Αμφότεροι εκπέμπουν κάτω από 100 γρ./χλμ. και συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο. Σύντομα όμως, θα προσφέρεται και σε εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο XTRONIC.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης