Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο, σίγουρα είναι εξοικειωμένοι με τον Γάλλο παίκτη Kylian Mbappe. Ο 23χρονος αστέρας του ποδοσφαίρου είναι ο πιο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Γαλλίας και ήταν μέρος της ομάδας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Γαλλίας το 2018, όπου σημείωσε τέσσερα γκολ. Όχι μόνο ήταν ο νεότερος Γάλλος σκόρερ στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά ο Μπαπέ έγινε επίσης ο δεύτερος έφηβος, μετά τον Πελέ, που σκόραρε σε Τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεωρούμενος ως ο επόμενος καλύτερος παίκτης στον κόσμο, η ομάδα του, η Paris Saint-Germain F.C, πήρε τον Mbappe για ποσό ρεκόρ περίπου 190 εκατομμυρίων δολαρίων! Καθιστώντας επίσης τον Μπαπέ τον δεύτερο πιο ακριβό παίκτη στην ιστορία, πίσω από τον συμπαίκτη του στην PSG, Neymar Jr.

Οι ποδοσφαιριστές είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο. Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, συνήθως επιλέγουν τα πιο ακριβά και τα πιο γρήγορα supercars με τερατώδεις επιδόσεις, όπως η Bugatti Chiron, η Lamborghini Aventador και η Koenigsegg Agera R ως μέρος της συλλογής τους.

Ο νεαρός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Mbappe, είναι ένα πρόσωπο, που  είναι γνωστό ότι δεν επιδεικνύει τον πλούτο και τον τρόπο ζωής του στα social media. Η συλλογή των αυτοκινήτων του περιλαμβάνει τρία Volkswagen – ένα Tiguan και δύο Toureg. Έχει επίσης μια Mercedes V-class αλλά και ένα Range Rover. Ωστόσο, ως μέρος της συλλογής του, έχει δύο Ferrari, εκ των οποίων η μία είναι μια 488 Pista, αξίας περίπου 550.000 δολαρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίς αμφιβολία, η 488 Pista είναι μια από τις πιο σκληροπυρηνικές Ferrari που φτιάχτηκαν ποτέ. Ακριβώς όπως η απόδοση του Γάλλου παίκτη στον αγωνιστικό χώρο, η 488 Pista έχει εκρηκτική επιτάχυνση, αιχμηρό χειρισμό και είναι συναρπαστικό να τη παρακολουθείς. Ο κινητήρας V8 των 3,9 λίτρων, διπλού τούρμπο της Ferrari έχει αναβαθμιστεί για να παρέχει 720 άλογα και 770 Nm  ροπής. H 488 Pista όχι μόνο ανεβάζει στροφές μέχρι τις 8000 σ.α.λ., αλλά μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για χρόνο 0-100χλμ./ώρα σε μόλις 2,85 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, η τελική ταχύτητα είναι εντυπωσιακά 339χλμ./ώρα ενώ ζυγίζει μόλις 1385 κιλά. 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης