Από το βράδυ της Τετάρτης (24/6), οπότε και παρουσιάστηκε η νέα μπερλίνα της Alfa Romeo, έχουν γραφτεί χιλιάδες λέξεις για το αυτοκίνητο και την εξωτερική του σχεδίαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλική φίρμα προκειμένου να κρατήσει έντονο το ενδιαφέρον όλων μας, απέφυγε να αποκαλύψει την καμπίνα του αυτοκινήτου, κάνοντας λόγο απλά, για ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο, ποιοτικό και κομψό εσωτερικό κόσμο.

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες του εσωτερικού, το οποίο ακολουθεί μια διαφορετική φιλοσοφία από αυτή που μας έχει συνηθίσει η Alfa. Το design θυμίζει έντονα ανταγωνιστικό γερμανικό μοντέλο (ποιο άραγε;), έχοντας στρογγυλούς αεραγωγούς στις άκρες του ταμπλό, μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο της κονσόλας, πίνακα οργάνων με αναλογικά όργανα και ψηφιακή οθόνη στο μέσο, καθώς και ένα περιστροφικό χειριστήριο πίσω από το μοχλό ταχυτήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, το κουμπί εκκίνησης του κινητήρα έχει τοποθετηθεί πάνω στο τιμόνι, το χειρόφρενο είναι ηλεκτρικό, με τις επενδύσεις να αποτελούνται από δέρμα και alcantara. Αυτές οι εικόνες δείχνουν την κορυφαία έκδοση QV, αλλά λογικά και οι μικρότερες ακολουθούν το ίδιο μοτίβο με ελάχιστες αλλαγές. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης