Μια εκπληκτική έκδοση της Phantom, ένα πλήρως εξατομικευμένο αυτοκίνητο που διαθέτει οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, παρουσίασε η βρετανική μάρκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται Tranquillity και θα παραχθεί σε μόλις 25 μονάδες. Το όνομα του οχήματος έχει εμπνευστεί από την ομώνυμη λέξη που σημαίνει «γαλήνη, ηρεμία».  Όπως κάθε ειδική έκδοση της RR έτσι και αυτή εξοπλίζεται με τα πιο ακριβά και ιδιαίτερα αξεσουάρ.

Από τις ζάντες έως τις ραφές στα καθίσματα, όλα είναι κατασκευασμένα στο χέρι. Το σαλόνι προσφέρεται σε δύο εκδοχές, με Arctic White ή Selby Grey δερμάτινες επενδύσεις. Τα διακοσμητικά στις επιφάνειες είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο, μετεωρίτη και χρυσό 24 καρατίων. Επίσης, υπάρχουν διαμάντια σε διάφορα σημεία που δίνουν μία επιπλέον λάμψη στο εσωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην οροφή της καμπίνας προβάλλονται οι δύο πλευρές του φεγγαριού, δηλαδή η φωτεινή και η σκοτεινή. Τα καθίσματα – πολυθρόνες είναι πλήρως ηλεκτρικά και με λειτουργία μασάζ. Κάθε επιβάτης έχει τη δική του οθόνη και το κρυστάλλινο ποτήρι για να απολαμβάνει τη σαμπάνια του. 

Η Phantom Tranquillity απευθύνεται στους ενθουσιώδεις φίλους της φίρμας και πιο συγκεκριμένα στους πάμπλουτους σεΐχηδες. Όσο για την τιμή, σε αυτές τις περιπτώσεις δεν γίνεται ποτέ γνωστή.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης