Ιδιαίτερα μεγάλη είναι η ζήτηση για τη νέα S-Class, με την γερμανική φίρμα να «υποχρεώνεται» σε αύξηση της παραγωγής και επιπλέον βάρδιες των εργαζομένων, προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Η Mercedes ανακοίνωσε ότι παράλληλα με την ενίσχυση της παραγωγής στο εργοστάσιο του Sindelfingen, θα αυξήσει τις βάρδιες κατά δέκα στο εργοστάσιο της Βρέμης για το Δεκέμβριο όπου, μεταξύ άλλων, κατασκευάζονται τα GLK και C-Class.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οι εργαζόμενοι δουλεύουν ήδη μισή ώρα παραπάνω από το προβλεπόμενο

Οι υπάλληλοι στις εγκαταστάσεις του Sindelfingen θα εργάζονται από τις αρχές του 2014, επιπλέον 74 λεπτά, με τις βάρδιες το Σάββατο να έχουν ήδη, ανέλθει σε τέσσερις. Παράλληλα, οι αντιπρόσωποι της εταιρείας στις ΗΠΑ έχουν ενημερωθεί ότι τους πρώτους μήνες του νέους έτους θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις της CLA, λόγω αυξημένης ζήτησης παγκοσμίως.


Δικαίως χαμογελά το αφεντικό της γερμανικής φίρμας, Dieter Zetsche

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε, ότι από τον Ιανουάριο έως το Νοέμβριο η Mercedes αύξησε τις πωλήσεις της κατά 11% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012, φτάνοντας τα 1,32 εκατομμύρια μονάδες και στόχος είναι να κλείσει τη χρονιά με 1,49 εκατ. πωλήσεις.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης