Έπειτα από πέντε χρόνια παρουσίας στην αγορά, η Alfa Romeo προχώρησε στην αισθητική ανανέωση του μικρού μοντέλου, τοποθετώντας παράλληλα και τον κινητήρα 0,9 λίτρου των 105 ίππων.

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση, εστιάζουν στους σκουρόχρωμους προβολείς και την ανασχεδιασμένη μάσκα, με το εσωτερικό να περιλαμβάνει νέες επενδύσεις και ταπετσαρίες σε ταμπλό, πόρτες και καθίσματα. Πλουσιότερος είναι και ο εξοπλισμός, περιλαμβάνοντας ένα εξελιγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με έγχρωμη οθόνης αφής, λειτουργία Bluetooth, θύρα USB  και Aux-In, δυνατότητα ανάγνωσης SMS και αναγνώριση φωνητικών εντολών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα μηχανικά μέρη, ξεχωρίζει η προσθήκη του νέου κινητήρα Twinair Turbo των 875 κ.εκ. με τους 105 ίππους, ο οποίος καλύπτει τις προδιαγραφές Euro6 και απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας λόγω των χαμηλών εκπομπών ρύπων. Αργότερα, θα δούμε και τον 1,3 diesel των 95 ίππων, με την υπόλοιπή γκάμα να παραμένει ως έχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανανεωμένη MiTo θα βρίσκεται στις εκθέσεις από τα τέλη του μήνα, με τις τιμές να ξεκινούν από 12.240 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της απόσυρσης και της προωθητικής ενέργειας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης