Το πανίσχυρο Super Sport SUV της ιταλικής φίρμας χαρακτηρίζεται ως ένα από τα κορυφαία τετράτροχα. Μπορεί να κινηθεί σε κάθε επιφάνεια, επιδεικνύοντας απόλυτο έλεγχο και προσφέροντας στον οδηγό μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη Lamborghini, η Urus είναι εξαιρετικά ικανή τόσο στην άσφαλτο όσο και στην άμμο, στο χιόνι ή στο χώμα, χάρη στο νέο πακέτο Off-Road Package. Αυτό περιλαμβάνει ατσάλινα προστατευτικά στους προφυλακτήρες, ανοξείδωτα προστατευτικά κάτω από το αμάξωμα, μαρσπιέ στο πλάι, ράγες οροφής, προστατευτικό περίβλημα στις απολήξεις της εξάτμισης και all terrain ελαστικά.

Η αυτόματη αερανάρτηση χαμηλώνει και ανυψώνει το αμάξωμα από 15,8 μέχρι 24,8 πόντους! Αυτόματα προσαρμοζόμενα είναι και τα αμορτισέρ, με τη γωνία προσέγγισης της Urus με το πακέτο Off-Road να αγγίζει τις 27,9 μοίρες και τη γωνία διαφυγής τις 28,3 μοίρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του έξι προγράμματα οδήγησης (Strada, Sport, Corsa, Terra, Neve και Sabbia), με τα τρία τελευταία να μεγιστοποιούν την απόδοση του αυτοκινήτου σε διαδρομές με περιορισμένη πρόσφυση.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης