Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Την απόλυτη καρέκλα για petrolheads δημιούργησε η Lamborghini σε συνεργασία με την Secretlab φέρνοντας μία αύρα supercar σε κάθε σπίτι. Το έμβλημα της ιταλικής μάρκας κοσμεί τη νέα καρέκλα για gaming, η οποία έχει ειδική σχεδίαση και φυσικά τα καλύτερα υλικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το gaming ανθίζει και η Lamborghini το γνωρίζει

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάστηκε με την Secretlab και δημιούργησε μία συλλογή με την ονομασία Secretlab for Automobili Lamborghini Collection η οποία διαθέτει τόσο την απλή  καρέκλα όσο και την ειδική έκδοση Pinnade. Η δεύτερη θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το κάθισμα μίας Lamborghini, διαθέτει επένδυση από Alcantara και ανθρακόνημα ενώ φυσικά δεν λείπει και το λογότυπο της εταιρίας.

Η Lamborghini δεν συνεργάστηκε τυχαία με την Secretlab, εταιρία η οποία θεωρείται κορυφαία στις gaming καρέκλες με περισσότερους από ένα εκατομμύριο πελάτες παγκοσμίως. 
«Η λεπτομερέστατη δουλειά που περιέχει κάθε αυτοκίνητο Lamborghini είναι ασυναγώνιστη και αυτό είναι κάτι που θαυμάζουμε στην Secretlab», περιέγραψε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Secretlab, Ian Ang. «Το να παντρέψουμε τις γνώσεις μας στην εργονομία με το αγωνιστικό DNA της Lamborghini είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και θα μπορέσουν να χαρούν οι gamers».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε καμία περίπτωση μία καρέκλα δεν μπορεί να συγκριθεί με την αίσθηση ενός κανονικού καθίσματος Lamborghini, όμως για έναν gamer ο οποίος αγαπάει και τα γρήγορα αυτοκίνητα, θα μπορούσε να είναι ένα εκπληκτικό δώρο. Δυστυχώς οι παραγγελίες για την συγκεκριμένη καρέκλα δεν θα ανοίξουν πριν τα Χριστούγεννα, αλλά μετά τον Ιανουάριο του 2022. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης