Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μπορεί το Jeep Wrangler να αποτελεί ένα πολύ δημοφιλές όχημα για τροποποιήσεις, ωστόσο ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα έφτανε η μέρα που θα το βλέπαμε σε αυτή τη μορφή. Μάλιστα το μοναδικό αυτό δημιούργημα αναζητεί το νέο του ιδιοκτήτη στο eBay με τιμή στα 15.500 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διατηρώντας το σασί από το original Wrangler του 1988, το μοντέλο έχει αλλάξει αναλογίες, διαθέτει καινούργια ματ πάνελ ενώ ξεχωρίζει ιδιαίτερα λόγω της ξύλινης επένδυσης στο μπροστινό μέρος και τα πλαϊνά. Πόρτες και οροφή δεν υπάρχουν, ενώ το πίσω μέρος «γεμίζουν» το roll bar και το νέο παρμπρίζ, θυμίζοντας όχημα έτοιμο να κατακτήσει αμμόλοφους.

Η απλότητα της εξωτερικής σχεδίασης περνάει και στο εσωτερικό όπου ξεχωρίζει το φτιαγμένο στο χέρι ξύλινο ταμπλό, το original τιμόνι του μοντέλου και ένα ζευγάρι δερμάτινα καθίσματα σε κρεμ χρώμα. Μία λεπτή ισορροπία ανάμεσα στο παρελθόν και το σήμερα.

Εάν με την εικόνα του συγκεκριμένου μοντέλου δεν έχετε εντυπωσιαστεί, το μυστικό του που θα σας κερδίσει, βρίσκεται κάτω από το καπό. Εκεί πλέον απουσιάζει ο κλασικός κινητήρας του Wrangler και τη θέση του έχει πάρει ένας τεράστιος ατμοσφαιρικός V8 κινητήρας Ford 7,5 λίτρων σε συνδυασμό με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Μάλιστα η κίνηση πηγαίνει αποκλειστικά στους πίσω τροχούς, ενώ και το χαμηλό του βάρος, σίγουρα βοηθάει στο να πετυχαίνει εξαιρετικά νούμερα επιτάχυνσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν σας περίσσευαν 15.500 ευρώ, θα τα δίνατε για να απολαμβάνετε τις καλοκαιρινές σας βόλτες με ένα τόσο ιδιαίτερο σύνολο; Το μόνο σίγουρο είναι πως ποτέ δεν θα δείτε κανέναν άλλο να οδηγεί κάτι παραπλήσιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης