Σε ένα μαγευτικό τοπίο, με τα βουνά των Δολομιτών να στέκονται αγέρωχα σε υψόμετρο έως 3.343 μέτρα, περισσότεροι από 1.500 φίλοι της αμερικανικής μάρκας συμμετείχαν στην ετήσια γιορτή του Camp Jeep.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο  San Martino di Castrozza της Ιταλίας, με 700 ιδιοκτήτες οχημάτων Jeep και άλλους τόσους πιστούς εραστές της φίρμας από την Ευρώπη, την Αμερική, την Αφρική και την Ιαπωνία να λαμβάνουν μέρος στο event.

Το Camp Jeep 2019 ξεχώρισε και για τον οικολογικό του χαρακτήρα, με την ξυλεία που χρησιμοποιήθηκε για τις εγκαταστάσεις να προέρχεται από τα δέντρα που καταστράφηκαν κατά τις ισχυρές καταιγίδες που χτύπησαν την περιοχή τον περασμένο Οκτώβριο. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 250 τόνοι ξυλείας από δέντρα που έπρεπε να απομακρυνθούν ώστε να μπορέσει να αποκατασταθεί η πληγείσα περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την προσοχή του κοινού τράβηξε το νέο Gladiator, το μοντέλο που σηματοδοτεί την επιστροφή της μάρκας στην κατηγορία των pick-up έπειτα από 27 χρόνια. Εντύπωση έκανε και το Wrangler του 1941 με την υπογραφή της Mopar.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα μοντέλα της γκάμας και να μάθουν τα μυστικά της off-road οδήγησης από τους εκπαιδευτές της Jeep Academy σε ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές. Το τριήμερο πρόγραμμα περιελάμβανε, επίσης, συναυλίες και αθλητικές δραστηριότητες. Ολοκληρώθηκε από την παρέλαση των οχημάτων στο διάσημο πέρασμα Rolle Pass σε υψόμετρο 2.000 μέτρων.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης