Επιμέλεια:Περικλής Χαλάτσης

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη, τις πράσινες και έξυπνες πόλεις και τη βιώσιμη μετακίνηση. Εάν έχετε χρόνο θα ήταν μια καλή ιδέα να επισκεφθείτε σήμερα η αύριο το ΕcoFest  που γίνεται στο Παλαιό Φάληρο, στην Πλατεία Νερού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το EcoFest 2021 διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας, την Περιφέρεια Αττικής και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Αττικής, Νέα Μητροπολιτική Αττική. Τελεί δε, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της ΚΕΔΕ και της  Ε.Ο.Κ.

Τα εγκαίνια έγιναν την Παρασκευή 4 Ιουνίου από τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη και τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη.

Η γιατρός Σεμίνα Ψυχογιοπούλου έκανε την πρώτη βόλτα με το ηλεκτρικό ποδήλατο.Στο EcoFest που η είσοδος είναι δωρεάν,θα δείτε από κοντά όλα τα νέα υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα των αυτοκινήτων Peugeot, Citroen ,DS Automobiles και Mazda καθώς επίσης τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Peugeot (επιδοτούνται  από το πρόγραμμα «Κινούμαι ηλεκτρικά» και έχουν δελεαστικές τιμές) και αρκετά  e-scooter. Θα δείτε και θα ενημερωθείτε για όλα τα τεχνικά στοιχεία, τις τιμές και τις προσφορές γύρω από τους φορτιστές,το Φυσικό Αέριο και τη ΔΕΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα μπορείτε ακόμη να κάνετε μια βόλτα είτε με κάποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της αρεσκείας η ακόμη να γνωρίσετε από κοντά τις ελεύθερες  μετακινήσεις με τα ηλεκτρικά ποδήλατα.

Στο περίπτερο της Citroen υπάρχει και ένα μικρό αυτοκίνητο για δυο άτομα. Λέγεται Ami και μπορεί να οδηγηθεί ακόμη και από 16άρηδες χωρίς δίπλωμα οδήγησης απλά με άδεια μοτοποδηλάτου.

Στην είσοδο του EcoFest μπορείτε να κάνετε δωρεάν rapid-test.  Οι πύλες της έκθεσης θα είναι ανοικτές μέχρι τις εννέα το βράδυ. 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης