Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η αστυνομία της Φλόριντα, συνέλαβε έναν 20χρονο οδηγό μετά από καταδίωξη, που έληξε μόνο αφού ένας αθώος περαστικός τράκαρε μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν το τμήμα του σερίφη της κομητείας Indian River έλαβε μια κλήση για μια πιθανή κλοπή αυτοκινήτου, καθώς μάρτυρας αποκάλυψε στην αστυνομία ότι τρεις άνδρες που οδηγούσαν μια λευκή BMW μπήκαν σε πάρκινγκ και επιχείρησαν να κλέψουν πολλά οχήματα. Αμέσως μετά, η αστυνομία εντόπισε την εν λόγω BMW με έναν μόνο επιβάτη μέσα. Αντί να παραδοθεί όμως, ο 20χρονος Ρίτσαρντ Χάρις εμβόλισε ένα αστυνομικό όχημα και ξεκίνησε να οδηγεί σαν να βρίσκεται σε βιντεοπαιχνίδι.

Αμέσως μετά την έναρξη της καταδίωξης, ένα ελικόπτερο της αστυνομίας άρχισε να παρακολουθεί την BMW όπου, κατά καιρούς, κινούνταν μέσα σε κατοικημένες περιοχές, ακόμα και πεζοδρόμια με 145χλμ./ώρα. Η καταδίωξη τερματίστηκε απότομα όταν ο Χάρις δοκίμασε να κάνει αναστροφή στη μέση του δρόμου, χτυπώντας ένα άλλο όχημα. Ο οδηγός τέθηκε υπό κράτηση και δεν έδειξε μεταμέλεια για τη συμπεριφορά του ενώ γελούσε πολλές φορές. Η λίστα με τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν είναι σχεδόν ατελείωτη, με την εγγύηση για την αποφυλάκιση του να ορίζεται στα 535.000 δολάρια.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης