Ανάρπαστο έχει γίνει το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της γερμανικής φίρμας, καθώς περισσότεροι από 20.000 πελάτες έχουν συμπληρώσει τη σχετική αίτηση για την απόκτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τις 8 Μαΐου, οπότε άνοιξε η πλατφόρμα των παραγγελιών, έως σήμερα, η Volkswagen έχει δεχθεί πάνω από 20.000 αιτήσεις. Γερμανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Μεγάλη Βρετανία και Σουηδία κατέχουν τη μερίδα του λέοντος, με τους υποψήφιους αγοραστές να προκαταβάλουν το ποσό των 1.000 ευρώ για να εξασφαλίσουν προτεραιότητα προκειμένου να παραλάβουν πρώτοι ένα από τα 30.000 αυτοκίνητα της έκδοσης 1ST.

Η σπέσιαλ έκδοση ID.3 1ST. Launch Edition είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας www.volkswagen.com/id-prebooking σε 29 χώρες της Ευρώπης. Δυστυχώς, η Ελλάδα είναι εκτός λίστας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Γερμανία κοστίζει λίγο κάτω από 40.000 ευρώ, προσφέρεται σε τέσσερα αποκλειστικά εξωτερικά χρώματα και φέρει φουλ εξοπλισμό. Διατίθεται με την μπαταρία χωρητικότητας 62kWh, χαρίζοντας αυτονομία 420 χιλιομέτρων.

Το παγκόσμιο ντεμπούτο του ID.3 θα γίνει στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στα μέσα του 2020.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης