Το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης… ζωντανεύει ξανά το προσεχές τριήμερο, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, και γίνεται και πάλι προορισμός απόδρασης για μικρούς και μεγάλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

160 αυτοκίνητα και 340 μοτοσυκλέτες που θα επιδιώξουν να σπάσουν το ρεκόρ Guinness στο Burn Out και φαντασμαγορικά μηχανοκίνητα shows στο Νο 1 μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης.

Μετά το άκρως φαντασμαγορικό 14ο Motor Festival του περασμένου Μαΐου η απόλυτη μηχανοκίνητη περιπέτεια επιστρέφει ξανά στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά πιο περιπετειώδης και μυστηριώδης από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ., οπότε το 15ο Motor Festival «Fear Not» του ΟΑΚΑ ανοίγει τις πύλες του μέχρι και τη Δευτέρα 30 του μηνός στις 10 μ.μ. οπότε και θα πέσει η αυλαία, η επίλεκτη ομάδα θεάματος δεκάδων επαγγελματιών οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών του φεστιβάλ δεσμεύεται να ξεπεράσει για ακόμη μία φορά τα όρια και να «κόψει» τόσο εντός της Οn Road (ασφάλτινης) όσο και της Off Road (χωμάτινης) αρένας την… ανάσα του κάθε θεατή.

Εξάλλου είναι γεγονός πως το Motor Festival αποτελεί εμπειρία και περιπέτεια ζωής για όσους ήδη το έχουν ζήσει από κοντά, έχοντας, πλέον, καταστεί θεσμός στην Ελλάδα, καθώς φροντίζει σε κάθε event να ξεπερνά τον εαυτό του, κάνοντας θόρυβο και σε διεθνές επίπεδο.

Ο λόγος; Θα εξηγηθεί ευθύς αμέσως.

Τα Drift Shows, Moto & Auto Drag Shows, Trial Shows, 4×4 Off Road Shows, Truck Shows, Enduro and Motocross Shows, Stunt & Extreme Stunt shows που αφήνουν ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό θεατή, μαγεύοντας μικρούς και μεγάλους, αποτελούν ένα μαγικό μέρος του μενού των όσων θα… σερβιριστούν στο ΟΑΚΑ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Βλέπετε για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα επιχειρηθεί στην αρένα του Νο 1 μηχανοκίνητου πάρκου αδρεναλίνης, μία απίστευτη δοκιμασία. Ο Νώντας Λογοθέτης, ο κορυφαίος Έλληνας Freestyle Motocross Rider (FMX) θα… μεταμορφωθεί σε Daredevil και θα προσπαθήσει να περάσει μέσα από την… κόλαση των φλεγόμενων ξύλινων σανίδων και φυσικά να ανεβάσει την αδρεναλίνη στο maximum! Από… κοντά θα συμβάλει στην κατακόρυφη αύξηση της έντασης με τα shows του στο βαρέλι, το πιο ιστορικό ακροβατικό της μηχανοκίνησης, τον διάσημο «Γύρο του θανάτου», ο μοναδικός Σπύρος Βερούτης!

Ακόμη εντός της αρένας του φεστιβάλ το κορυφαίο On Road Park θα ενώσει τις δυνάμεις του με το κορυφαίο Off Road Park. Το Motor Festival μαζί με το Attart Off Road Park συνδυάζονται με στόχο να προσφέρουν μια μαγική test drive εμπειρία στους επισκέπτες. Για πρώτη φορά στην αρένα του festival θα τοποθετηθούν ειδικά διαμορφωμένες ράμπες και εμπόδια για test drive των επισκεπτών μια σειράς νέων μοντέλων 4×4, SUV και 2×4.

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης