Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για 3η συνεχή χρονιά το BMW Group Hellas θα είναι χορηγός του Ημιμαραθωνίου, ο οποίος εφέτος θα Το BMW Group Hellas πάντα στηρίζει τόσο σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις… διεξαχθεί για 5η φορά. Η εισαγωγική εταιρεία θα παραχωρήσει στόλο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών BMW, προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες μετακίνησης των διοργανωτών, με βασικούς πρωταγωνιστές το ηλεκτρικό BMW i3 και τη νέα BMW Χ1.

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο ΣΕΓΑΣ στο δημαρχιακό μέγαρο της Αθήνας με τη συμμετοχή του δημάρχου Αθηναίων, των προέδρων του ΣΕΓΑΣ και του ΟΠΑΝΔΑ, κι άλλων χορηγών της διοργάνωσης, ο υπεύθυνος Εταιρικής Επικοινωνίας του BMW Group Hellas, κ. Κωνσταντίνος Διαμαντής, αναφέρθηκε στις αξίες του κλασικού αθλητισμού που συνάδουν με τη στρατηγική του BMW Group.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο BMW Group Hellas, Κώστας Διαμαντής...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνδυασμός… δυνάμεων

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Οι αθλητές των αγώνων δρόμου γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η αντοχή, η σωστή διαχείριση της σωματικής ενέργειας, η προσήλωση στον στόχο και η ικανότητα να ξεπερνάμε τον εαυτό μας. Στην ίδια λογική βασίζεται η στρατηγική ”EfficientDynamics” του BMW Group που στοχεύει στην έξυπνη διαχείριση ενέργειας μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμου και αυξάνοντας ταυτόχρονα τις δυναμικές επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση». 

Στον εφετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που είναι η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της άνοιξης, αναμένονται 20.000 συμμετοχές.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τα μοντέλα της BMW πατώντας ΕΔΩ

Tο BMW Group Hellas θα είναι κύριος χορηγός του 5ου Ημιμαραθωνίου συνεχίζοντας να προάγει τις βασικές αξίες του κλασικού αθλητισμού και του ΣΕΓΑΣ

 

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης