Ένας θρύλος των τεσσάρων τροχών ετοιμάζεται να μας αφήσει και αυτό είναι κάτι πολύ στενάχωρο. Μιλάμε Η παρουσίαση του NSX θα γινει στις 12 Αυγούστου στο Monterey της Καλιφόρνιαφυσικά για το αξεπέραστο Honda NSX το οποίο έχει ανακοινωθεί πως θα σταματήσει την παραγωγή του, αλλά από ότι φαίνεται θα το κάνει με στυλ.

Η Honda αποφάσισε να βγάλει σε περιορισμένο αριθμό μια ειδική έκδοση του NSX την οποία ονομάζει Type S. Μάλιστα οι άνθρωποι της Honda αναφέρουν πως θα είναι το “καλύτερο σε απόδοση νόμιμο για κίνηση στο δρόμο NSX που φτιάχτηκε ποτέ“. Θα έχει περισσότερο δύναμη, καλύτερη επιτάχυνση και θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνθρωποι της Honda διασφαλίζουν ότι αυτό το NSX θα είναι το καλύτερο που έχει φτιαχτεί ποτέ.

Το 2020 πουλήθηκαν στην Ευρώπη μόλις 8 Honda NSX!

Ο κινητήρας του NSX θα είναι ο γνωστός V6 των 3,5 λίτρων με τούρμπο ο οποίος θα συνεργάζεται και με Η παραγωγή του NSX σταμάτησε στο τέλος του 2020τρεις ηλεκτροκινητήρες για ακόμα καλύτερη απόδοση. Η ισχύς αναμένεται να ξεπερνάει τους 600 ίππους ενώ η κίνηση θα περνάει και στους τέσσερις τροχούς, μέσω 9τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερη δουλειά θα γίνει στις αναρτήσεις και το πλαίσιο με το τελευταίο να είναι από αλουμίνιο και ατσάλι υψηλής αντοχής. Το τελευταίο NSX θα κατασκευαστεί σε μόλις 350 μονάδες από τα οποία κανένα δε θα έρθει στην Ευρώπη. Θα πουληθούν 300 μοντέλα στην Αμερική και 50 στην Ιαπωνία κάτι που σημαίνει ότι θα ονομάζονται Acura NSX και όχι Honda NSX. Όπως και να λέγονται πάντως, το σημαντικό είναι ότι ένα τεράστιο μοντέλο χάνεται για πάντα.

Η χρήση carbon σε όλο το αμάξωμα θα είναι εκτεταμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα supercar με τη μεγαλύτερη αυτονομία

Μάχη μεταξύ του Honda NSX και του αγωνιστικού NSX GT3 Evo

Honda NSX εναντίον Honda CBR1000 RR

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης