Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλήθεια είναι πως αν δεν έχεις συνηθίσει την ταχύτητα τότε σίγουρα δεν μπορείς να αντιληφθείς την Μοναδική η εμπειρία να οδηγείς σε πίστα τόσο δυνατά αυτοκίνητα… δύναμη σε ένα αυτοκίνητο που εφοδιάζεται με χιλιάδες κυβικά και εκατοντάδες άλογα κάτω από το καπό. Για να δούμε πως αντιδρά κάποιος που δεν έχει μεγάλη εμπειρία με τα γκάζια κάναμε το εξής:

Αρχικά βρεθήκαμε σε ασφαλές περιβάλλον, στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών και προσκαλέσαμε μία ομάδα δικηγόρων, δύο γυναίκες και έναν άντρα. Τους βάλαμε στη θέση του συνοδηγού τριών εντυπωσιακών σπορ αυτοκινήτων και τους αφήσαμε να πάρουν μία γεύση, αν και μικρή, από τη δύναμη της ιπποδύναμης και της ροπής.


Δείτε το video με τις αντιδράσεις των τριών δικηγόρων…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τα τέρατα…
Συγκεκριμένα οδηγήσαμε τα, BMW M2 Schnitzer 420, BMW M4 Competition 450 και MINI John Cooper Τρεις δικηγόροι, 1.131 άλογα…Works Schnitzer 261 ίππων και μαζί με τους καλεσμένους μας κινηθήκαμε σε γρήγορο ρυθμό καταγράφοντας τις αντιδράσεις των τριών δικηγόρων.

Πέγκυ Καραγιάννη, Σταματία Καζινέρη και Κυριάκος Σταυρινός συνοδήγησαν και έζησαν μία μοναδική… γρήγορη εμπειρία και όπως αποδείχτηκε το χάρηκαν με το παραπάνω.

Οι 3 δικηγόροι που έζησαν την μαγεία της ταχύτητας. Από αριστερά: Σταματία Καζινέρη, Κυριάκος Σταυρινός και Πέγκυ Καραγιάννη
Το να οδηγείς αυτοκίνητα όπως η BMW M4 Competition 450 ίππων στην πίστα είναι μοναδική εμπειρία...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης