Τρία μοναδικά πράγματα για τις BMW «Μ» που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018, 11:18
Τρία μοναδικά πράγματα για τις BMW «Μ» που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       


To άκουσμα και μόνο «Μ» για οποιοδήποτε μοντέλο της BMW μας παραπέμπει σε έναν κόσμο με Η συνεργασία BMW και Texaco αποδείχθηκε σημαντική πριν από δεκαετίες...γκάζια, επιδόσεις, κρατήματα.

Το γνωρίζουν από πρώτο χέρι όσοι έχουν στην κατοχή τους κάποιο «Μ» ή έχουν οδηγήσει ένα από την γκάμα που περιλαμβάνει πολλά αυτοκίνητα.

Το λογότυπο της «Μ» αποτελείται από τρία χρώματα και το κλασικό γράμμα «Μ». Έχετε, όμως, ποτέ αναρωτηθεί από πού προέρχονται αυτά τα χρώματα; Η απάντηση σίγουρα θα σας εκπλήξει, καθώς το ένα εξ αυτών αποτελεί μία παλαιά συνεργασία των Γερμανών με την εταιρεία Texaco.Δείτε τρία πράγματα που οι ελάχιστοι γνωρίζουν για τις BMW «M»Περιπολικό M2, χρώμα Ferrari red κ.ά...

Την απάντηση μας δίνει ο product manager της BMW Hellas Νίκος Καψής, ο οποίος γνωρίζει όσο ελάχιστοι τα προϊόντα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Επίσης, στο video που θα παρακολουθήσετε, θα εντυπωσιαστείτε και με την ονομασία του χρώματος (Ferrari Red) μίας κόκκινης BMW M5 (τελευταίας γενιάς), όπως και με το ειδικά διαμορφωμένο περιπολικό BMW M2.


Διαβάστε επίσης: BMW M5: Θεός... φυλάξοι


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την γκάμα των μοντέλων της BMW πατήστε ΕΔΩ


Ο Νίκος Καψής είναι product manager στην BMW Hellas και μας λύνει όλες τις απορίες...
Το λογότυπο που λατρεύουν όλοι οι φίλοι της ταχύτητας

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018, 11:18